luni, 5 septembrie 2016


În perioada 1-8 septembrie 2016, Gabriela Maalouf, expert parenting si programare neurolingvistică, desfășoară împreună cu Billa Romania și Carrefour România, campania umanitară "Penarul cu Vise și Bucurii", cu obiectivul de a strânge și de a dărui rechizite noi la începutul anului școlar pentru copiii beneficiari ai programelor SOS Satele Copiilor România.


Dragi părinți, vă invit pentru acest 1 septembrie să credeți în puterea comunității de a schimba destine. Fiecare dintre noi poate oferi șansa unor copii nevoiași de a avea creioane, stilouri, penare colorate, ghiozdane, cu care să meargă mai încrezători la școală. Copiii sunt copii și înainte de toate se bucură să aibă parte de rechizite noi. Putem să transformăm începutul de an școlar într-un motiv de bucurie sinceră pentru acești copii minunați," spune Gabriela Maalouf, inițiatoarea campaniei "Penarul cu Vise și Bucurii"

Cei care doresc să sprijine campania "Penarul cu Vise și Bucurii" sunt invitați să doneze rechizitele achiziționate în centrul de colectare deschis la SOS Satele Copiilor România din București, Calea Floreasca 165. Detaliile privind orele de colectare ale rechizitelor la locație vor fi furnizate ulterior.

Pe data de 9 septembrie, rechizitele noi donate de comunitate vor ajunge împreună cu rechizitele donate de sponsorii campaniei Billa Romania și Carrefour România la centrul SOS Satele Copiilor România din București, în cadrul unui eveniment cu ateliere practice pe teme de educație și dezvoltare personală susținut de Gabriela Maalouf pentru copii.


Evenimentul va avea loc vineri, 9 septembrie, 10-13, la sediul SOS.

Programul va fi urmatorul:

10:00-10:30 Deschidere eveniment. Discursuri: reprezentanți SOS Satele Copiilor, reprezentant Carrefour și Gabriela Maalouf.
10:30-11:15 Atelier practic pregătire Pachețele sănătoase pentru școală – cu mamele SOS, susținut de Dr. Ruxandra Constantina
11:15-11:50 Atelier de origami- Construim avioane de hârtie, construim vise – copii clasele 3-4. Copiii scriu pe avioane cele mai frumoase vise și le lansează în aer, atelier susținut de Gabriela Maalouf
11:45-12:25 Atelier de dezvoltare personală. Discutii libere despre educație, motivație și perspective cu elevii claselor 7-8, Atelier susținut de Gabriela Maalouf
12:30–13:00 Se împart rechizitele și se mai punctează mesajele Campaniei de An Școlar SOS Satele Copiilor 
13:00 – Închidere eveniment


Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER