Despre


Trăim într-o societate dominată de stres, agitaţie şi poluare. Mâncăm pe fugă alimente procesate şi cu aditivi. Nu mai avem timp nici de noi înşine. Nu ne odihnim, iar de relaxare nici nu încape vorbă. Trăim mai mult, dar are trăim mai bine? Suntem sănătoşi?

Te invit la noi! În Clinica de medicină naturopată MEDICA RD ESTHETIC. Hai să învăţăm împreună cum să fim mai sănătoşi, să mâncăm natural, să ne relaxăm, să invătam să inlăturam efectele negative ale stresului asupra organismului nostru. Numai aşa putem ajunge la un echilibru armonios - fizic, psihic şi emotional.
Starea de sănatate, frumuseţea, tinereţea pe dinăuntru şi pe dinafară îşi găsesc răspunsurile în terapiile naturale. 

Vă oferim:
 • evaluarea stării de sănătate cu ajutorul biorezonantei
 • evaluarea stării de sănătate cu ajutorul iridologiei
 • terapii naturiste cu plante, produse homeopate/gemoterapice, produse apicole
 • reflexoterapie
 • echilibrare energetică prin reflexoterapie polarizată
 • echilibrare energetică prin masaj terapeutic
 • diete personalizate
 • estetica facială şi corporală


Aparatul de biorezonanta magnetica inregistreaza vibratia electromagnetica emisa de  celulele corpului nostru si o compara cu o scala standard; biorezonanta testeaza starea de sanatate sau afectiunile prezente (in stare latenta sau manifesta), sub forma unor rapoarte ce dau indicii despre:
-prezenta toxinelor (metale grele, radiatie electromagnetica, pesticide, nicotina)
-deficitul unor vitamine si minerale, a antioxidantilor
-starea de hidratare a organismului
-nivelul oxigenarii celulare
-nivelul ph-ului
-nivelul sanguin al colesterolului si trigliceridelor
-starea vaselor sanguine
-prezenta semnelor de afectare psihoemotionala (de ex depresie, astenie psihica)
-analiza starii diferitelor organe si aparate (SNC, cardio-vascular, respirator, osos)

Metoda de biorezonanta se adreseaza:
-persoanelor sanatoase, la care se poate face evaluarea starii de sanatate prin identificarea unor parametri fizici, psihici, emotionali; in cazul unor afectiuni aflate in stare latenta (fara manifestari) se trage un semnal de alarma !

-persoanelor cu diferite afectiuni, in special cronice, degenerative; la acestia, adoptarea unui stil de viata corespunzator si a unor terapii cu plante si produse apicole impiedica evolutia bolii sau aparitia complicatiilor.Se spune ca “Ochii sunt oglinda sufletului” !

Intr-adevar, ochii ne dezvaluie, daca stim sa-i privim asa cum trebuie, indicii pretioase referitoare la corpul nostru fizic, psihic si emotional, la predispozitiile genetice, la influenta factorilor de mediu, a stilului nostru de viata asupra starii de sanatate.

IRIDOLOGIA este stiinta care studiaza harta irisului si a pupilei; astfel, in functie de structura, culoarea si diferitele marcaje ale irisului, de forma si deformarile pupilei, obtinem informatii despre structura genetica si predispozitia spre anumite boli, diverse dereglari ale organelor, reactivitatea individuala, rezistenta organismului, starea psihoemotionala.

O metoda mult controversata, in special de cei care nu stiu despre ce este vorba; nu poti accepta sau denigra ceva daca nu cunosti domeniul sau nu ai incercat metoda pentru a-i verifica validitatea !

Revenind, examenul irisului ne poate furniza date exacte si corecte referitoare la :
 • structura corpului nostru (slaba-medie-buna), in functie de care organismul reactioneaza la diferiti stimuli externi, la microorganisme; ea determina si rezistenta organismului, capacitatea de recuperare dupa o boala
 • predispozitiile mostenite de la parinti (atentie, mostenim predispozitia si nu boala)
 • partile slabe si cele puternice ale organismului
 • gradul de intoxicare (cu toxine endo si exogene)
 • circulatia periferica si centrala, circulatia limfatica
 • starea psihica (tendinta anxietate, depresie, astenie, etc).

Iridologia moderna este o metoda utila pentru evaluarea starii noastre generale de sanatate; este o metoda deosebit de eficienta in profilaxie, deoarece pacientul poate primi recomandari utile referitoare la alimentatie, hidratare, miscare fizica in functie de predispozitiile si tulburarile prezente la nivelul irisului; in acest fel putem preveni aparitia unor boli sau cronicizarea unor afectiuni.

De asemenea, in functie de parametrii obtinuti, medicul poate prescrie, alaturi de dieta, si o terapie naturista adecvata-tratament cu plante si produse apicole, sedinte acupunctura, masaj si reflexoterapie, gimnastica de intretinere si kinetoterapie. Sau medicul poate recomanda aprofundarea problemelor depistate, prin investigatii paraclinice si de laborator complementare (analize de sange, ecografie, etc).

Sa nu uitam ca singura persoana care va poate da diagnostic, recomandari si tratamente -fie ele si naturiste- este medicul; nimeni si nimic nu pot inlocui anii de studiu si experienta clinica a unui medic. 


Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER